Category: Екологија

НЕВЕРОЈАТНО – ИСЧЕЗНА РЕКА СТАРА 300 ГОДИНИ

а само  четири дена во Канада исчезна од мапата реката Силмс. Оваа река постоеше цели 300 години. Според Business

Mobile Sliding Menu