Мерцедес конструира луксузна јахта вредна 1,7 милион $ која може да ја купат само 10 мина во светот

In Наука и технологија

Мерцедес-Бенз е познат по неговите луксузни коли, но компанијата е исто позната и по луксузните јахти кои беа претставени на саемот за јахти во Монако.

Еве погледнете поблиску за какво превозно средство станува збор!

 Повеќе информации на линкот.

 

You may also read!

Странците во Германија се помалку платени од Германците

Иако имаат исти квалификации и работат иста работа, странците во Германија по правило имаат помала плата од Германците, а

Read More...

Стипендии за студирање во Франција

Конкурсот е отворен за кандидати кои се заинтересирани да следат студии во Франција, на ниво Мастер или Докторат. Стипендијата ги покрива

Read More...

Kонкурс за Интеруниверзитетски магистерски студии по дипломатија и меѓународни односи

Амбасадата на Кралство Шпанија во Скопје информира дека Министерството за надворешни работи и соработка на Кралството Шпанија објави конкурс

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu