Како Британецот Џејсон го помина својот престој во Скопје?

In Забава

Студентот Џејсон Билам е британец на возраст од 21 година. Тој патува и на својот you tube профил објавува видеа од местата кои што ги посетил. Едно од нив е и Скопје.

 

Ова лето Џејсон Билам беше во Скопје. За македонскиот главен град вели дека се чувствува нешто старо во него. Во своето видео посветува внимание на градбите, архитектурата и историјата на градот. Погледнете тука:

You may also read!

Конкурс за стипендии за студиски престој во земјите членки на CEEPUS Програмата

Република Македонија како потписник на Договорот помеѓу Република Албанија, Република Австрија, Република Бугарија, Босна и Херцеговина, Република Хрватска, Република

Read More...

Пријави се за платена стручна пракса!

На пракса преку ИАЕСТЕ Македонија може да аплицираат сите редовни студенти кои се на додипломски или постдипломски студии на

Read More...

Повик за пријавување за академски стипендии за граѓанското општество

Отворен е повикот за академските стипендии за граѓанското општество – АСГО“ (Civil Society Scholar Awards – CSSA) кои ја

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu