Tag: факултети

Задолжително воведување на службениот јазик на факултетите?!

Одборот за стандардизација на српскиот јазик, алармира на запуштеност и загрозеност на српскиот јазик и кирилицата, и предлага воведување

Список на акредитирани факултети/студиски програми во Република Македонија

За заинтересираните идни студенти кои ќе студираат на универзитетите во Република Македонија им препорачуваме да проверат дали нивната идна

Mobile Sliding Menu