Tag: уким

Пријави се за платена пракса – ЕРАЗМУС

Во рамки на програмата ЕРАЗМУС+ KА 103 на Европската комисија, Универзитетот „Св. Кирил и Методиј” распишува конкурс за доделување

Loading...

Кои се наградените студенти на УКИМ?

Универзитетот „Св. Кирил и Методиј“ денеска им додели награди на најдобрите дипломирани во академската 2015/2016 на секој од 23-те

Loading...

Кои се’ значајни имиња биле ректори на УКИМ од 1949 до денес!

И од 2016 наваму проф. д-р Никола Јанкуловски.

Loading...

На кои студиски програми може да се запишете на магистерски и докторски студии на УКИМ?

Како што објави Универзитетот Св. Кирил и Методиј - Скопје, во прилог Ви ги пренесуваме:   Конкурс за упис на студенти

Loading...

Студентскиот парламент при УКИМ со скандалозна паралелна веб страна!

Овие слики се направени на 05.09.2017 година. Колку долго скандалозната содржина постоела на оваа страна паралелна на официјалната http://spukm.org/

Loading...

Mobile Sliding Menu