Tag: средно образование

Конкурс – Стипендии за ученици од средното образование

Врз основа на член 55 став 1 од Законот за организација и работа на органите на државната управата („Службен

Loading...

Конкурс за запишување ученици во јавните средни училишта во Република Македонија за учебната 2017/2018 година

Конкурсот за запишување ученици во јавните средни училишта во Република Македонија за учебната 2017/2018 година, обезбедува вкупно 35.909 ученички места

Loading...

Mobile Sliding Menu