Tag: проект

Програма за поддршка на иновативни студентски идеи

Студентската програма Innovations in Smart Anything Everywhere (INNO-SAE 2019) е иницијатива на Центарот за трансфер на технологии и иновации

Loading...

Одлична можност за младите истражувачи

Една од целите на современите образовни системи е да ги поттикне учениците слободно да размислуваат и да наоѓаат креативни

Loading...

Завршна конференција на проектот „Креирање на идното образование во туризмот“

  Проектот започна во октомври 2016 година, а е финансиран со 190.215 американски долари од страна на Националната агенција за

Loading...

Кои фирми победија на натпреварот за почист воздух?

Избрани се петте иновативни компании што понудија технолошки решенија за намалување на загадувањето на воздухот во урбаните средини во

Loading...

Mobile Sliding Menu