Tag: Избор

Кои топ 10 студентски градови за 2018 година ги избраа студентите?

Студентитите имаа за задача да го оценат нивниот град на студирање во следните категории: уметност и култура, достапност, ноќен живот, можности за вработување, диверзитет, толеранција и инклузија, пристапност и дружење.

Loading...

Mobile Sliding Menu