Tag: Задолжителен предмет

Задолжително воведување на службениот јазик на факултетите?!

Одборот за стандардизација на српскиот јазик, алармира на запуштеност и загрозеност на српскиот јазик и кирилицата, и предлага воведување

Mobile Sliding Menu