Category: Конкурси

Конкурс за сместување во студентски домови за 2017/18 година! ПОТРЕБНИ ДОКУМЕНТИ И РОК!

I.1. Во студиската 2017/2018 година во државните студентски домови и други соодветни објекти за сместување во Република Македонија ќе

Loading...

Технолог / инженер

Целосен оглас: Два технолога во производство Потребни квалификации: •    Завршен Технолошко-металуршки факултет-Прехранбена насока, контролор на квалитет •    Релативно работно искуство од минимум 3 години •    Меѓународна едукација

Loading...

Конкурс за запишување ученици во јавните средни училишта во Република Македонија за учебната 2017/2018 година

Конкурсот за запишување ученици во јавните средни училишта во Република Македонија за учебната 2017/2018 година, обезбедува вкупно 35.909 ученички места

Loading...

Стипендии за јазични курсеви и студирање во Италија

Владата на Република Италија за академската 2017/2018 година доделува стипендии за македонски државјани, наменети за: • Напредни тримесечни курсеви за усовршување

Loading...

Mobile Sliding Menu