Category: Конкурси

Стипендии за студирање во Франција

Конкурсот е отворен за кандидати кои се заинтересирани да следат студии во Франција, на ниво Мастер или Докторат. Стипендијата ги покрива

Kонкурс за Интеруниверзитетски магистерски студии по дипломатија и меѓународни односи

Амбасадата на Кралство Шпанија во Скопје информира дека Министерството за надворешни работи и соработка на Кралството Шпанија објави конкурс

Програма за поддршка на иновативни студентски идеи

Студентската програма Innovations in Smart Anything Everywhere (INNO-SAE 2019) е иницијатива на Центарот за трансфер на технологии и иновации

Стипендии за учество на летна школа во Полска

Министерството за образование и наука информира дека во 2019 година Бирото за Академско признавање и меѓународна размена на Република

Одлична можност за младите истражувачи

Една од целите на современите образовни системи е да ги поттикне учениците слободно да размислуваат и да наоѓаат креативни

Стипендии за студирање и професионална надоградба во Р. Хрватска – рок до 05 април 2019

    Министерството за образование и наука известува за можноста за добивање на стипендија за студирање и професионална надградба на високообразовните

Стипендии за студирање во Чешка

Министерството за образование, млади и спорт на Република Чешка за соработка на полето на образованието, за студиски престој на

Пријави се за платена пракса – ЕРАЗМУС

Во рамки на програмата ЕРАЗМУС+ KА 103 на Европската комисија, Универзитетот „Св. Кирил и Методиј” распишува конкурс за доделување

Конкурс за стипендии за студиски престој во земјите членки на CEEPUS Програмата

Република Македонија како потписник на Договорот помеѓу Република Албанија, Република Австрија, Република Бугарија, Босна и Херцеговина, Република Хрватска, Република

Пријави се за платена стручна пракса!

На пракса преку ИАЕСТЕ Македонија може да аплицираат сите редовни студенти кои https://www.viagrageneriquefr24.com/viagra-prix-montreal/ се на додипломски или постдипломски студии на универзитетите:

Mobile Sliding Menu