Category: Проекти

Програма за поддршка на иновативни студентски идеи

Студентската програма Innovations in Smart Anything Everywhere (INNO-SAE 2019) е иницијатива на Центарот за трансфер на технологии и иновации

Loading...

Завршна конференција на проектот „Креирање на идното образование во туризмот“

  Проектот започна во октомври 2016 година, а е финансиран со 190.215 американски долари од страна на Националната агенција за

Loading...

Mobile Sliding Menu