Category: Од мој агол

“Колку ти вреди советот, толку ти е убава душата”

Добиените совети често се добронамерни. Советите на искусните кријат скапоцено искуство, пребродена тага, скршено срце, солза скитник и нова

Loading...

Mobile Sliding Menu