Author: Даниела Ангелова

Андреа Бочели повторно измами солзи: Сними емотивен дует со својот син (Видео)

Италијанскиот тенор Андреа Бочели е еден од најпознатите оперски пејачи, како во Италија така и во светот. Неодамна своите

Loading...

“Колку ти вреди советот, толку ти е убава душата”

Добиените совети често се добронамерни. Советите на искусните кријат скапоцено искуство, пребродена тага, скршено срце, солза скитник и нова

Loading...

Mobile Sliding Menu