Со која песна Тодевска ќе настапи на евровизија 2019? (Видео)

In Забава

 

Тамара

Advertisement
Тодевска со песната „Proud“ ќе ја претставува нашата земја оваа година на Евровизија која се одржува во Израел.

 

Пејачката вечерва ја промовираше баладата која звучи одлично.

Македонија учествува во втората полуфинална вечер на 16 мај.

You may also read!

Резултати од конкурс за стипендии за студенти на додипломски студии за академска 2019/20 година

Прва група Список на студенти кои им се доделува стипендии од Прва група Листа на одбиени апликанти Договор за стипендија   Втора група Стипендии врз

Read More...

Кои професори добија финансиски средства за објавени трудови во списанија со импакт фактор?

Во продолжение Ви го презентираме списокот на домашни професори/научници кои од страна на Министерството за образование и наука добија

Read More...

Реакција на НАкС за повикот од ректорите да се формира синдикат за вработените во високото образование

Независниот академски синдикат (НАкС) денеска реагираше на барањето од ректорите на УКИМ и УКЛО да се формира синдикат на

Read More...

Mobile Sliding Menu