Резултати од Конкурс за поврат на средства за купен музички инструмент за учебната 2018/2019

In Конкурси

1. Даниел Мојсоски
2. Васил Богоевски
3. Ангела Стефанова
4. Дарко Савески

Студенти кои ги исполниле условите:

1. Зана Зумери
2. Марина Левкова
3. Георги Трајков
4. Александар Лолески
5. Јана Каевска
6. Пандорка Јанаќиева
7. Дарко Дамевски
8. Ана Спасовска
9. Фунда Али
10. Благица Јорданова

 

You may also read!

Вакцините и аутизмот немаат апсолутно никаква поврзаност, тврди уште една голема студија

Новата голема студија спроведена во Данска, не открила поврзаност меѓу вакцинирање против мали сипаници, заушки и рубеола и развој

Read More...

Милијарда долари собрани за обнова на Нотр Дам, а не сме во можност да ја обновиме планетата

Историските обележја како катедралата Нотр Дам се значајни симболи на културата, па нормално, луѓето ќе се приврзат емотивно со

Read More...

Луѓето кои се будат рано наутро се навистина посреќни, потврдува науката

Жаклин Лејн, докторка во Општата болница во Масачусетс, неодамна спроведе истражување поврзано со спиењето и резултатите ги објави во

Read More...

Mobile Sliding Menu