Пријави се за платена стручна пракса!

In Политика

На пракса преку ИАЕСТЕ Македонија може да аплицираат сите редовни студенти кои

се на додипломски или постдипломски студии на универзитетите: „Св. Кирил и Методиј“ – Скопје, „Св. Климент Охридски“ – Битола, „Гоце Делчев“ – Штип и Универзитетот за информациски науки и технологии „Св. Апостол Павле“ – Охрид.

Повеќе на следниот линк

Пракси

You may also read!

Натпревар во ораторство на УКЛО Битола

Универзитетот „Св. Климент Охридски“ – Битола, во пресрет на Денот на основањето на УКЛО, на 24 април 2018 година,

Read More...

Отворен повик за стипендии на универзитети од шангајската листа!

Министерството за образование и наука https://www.viagrageneriquefr24.com/viagra-prix-france-legal/ информира дека во тек се конкурсите за доделување на стипендии за граѓаните на

Read More...

Фондацијата Конрад Аденауер, водена и посветена од принципите на првиот Федерален канцелар на Германија, е политичка фондација која оперира

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu