Благодарениe на совесните лoвечки друштва, Шар Планина
Advertisement
станува се поголем дом на се повеќе мечиња.

Како доказ за тоа е ова видео. Членовите на ловечките друштва ги хранат мечките и останатите диви животни на Шар Планина и успеваат да снимат несекојдневни видеа од нив.

Во прилог погледнете го видеото од мечињата на Шар Планина.

Posted by Sharri Bear Show on Sunday, March 24, 2019