Несекојдневна глетка од срни на Шар Планина (Видео)

In Забава

Благодарениe на совесните лoвечки друштва,

Advertisement
Шар Планина станува се поголем дом на се повеќе диви животни.

Членовите на ловечките друштва ги хранат  дивите животни на Шар Планина и успеваат да снимат несекојдневни видеа од нив.

Во прилог погледнете го видеото од срните на Шар Планина.

Posted by Sharri Bear Show on Sunday, March 31, 2019

 

You may also read!

Резултати од конкурс за стипендии за студенти на додипломски студии за академска 2019/20 година

Прва група Список на студенти кои им се доделува стипендии од Прва група Листа на одбиени апликанти Договор за стипендија   Втора група Стипендии врз

Read More...

Кои професори добија финансиски средства за објавени трудови во списанија со импакт фактор?

Во продолжение Ви го презентираме списокот на домашни професори/научници кои од страна на Министерството за образование и наука добија

Read More...

Реакција на НАкС за повикот од ректорите да се формира синдикат за вработените во високото образование

Независниот академски синдикат (НАкС) денеска реагираше на барањето од ректорите на УКИМ и УКЛО да се формира синдикат на

Read More...

Mobile Sliding Menu