1 На кои студиски програми може да се запишете на магистерски и докторски студии на УКИМ? | Универзитет.мк


На кои студиски програми може да се запишете на магистерски и докторски студии на УКИМ?

In Конкурси, Образование

Како што објави Универзитетот Св. Кирил и Методиј – Скопје, во прилог Ви ги пренесуваме:

 

Конкурс за упис на студенти на втор циклус на студии за академската 2017/2018 година

 

 

Конкурс за упис на студенти на трет циклус на студии за академската 2017/2018 година

 

 

 

You may also read!

Конкурс за стипендии за студиски престој во земјите членки на CEEPUS Програмата

Република Македонија како потписник на Договорот помеѓу Република Албанија, Република Австрија, Република Бугарија, Босна и Херцеговина, Република Хрватска, Република

Read More...

Пријави се за платена стручна пракса!

На пракса преку ИАЕСТЕ Македонија може да аплицираат сите редовни студенти кои се на додипломски или постдипломски студии на

Read More...

Повик за пријавување за академски стипендии за граѓанското општество

Отворен е повикот за академските стипендии за граѓанското општество – АСГО“ (Civil Society Scholar Awards – CSSA) кои ја

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu