Марш на живите во Битола во чест на 3000 депортирани Евреи (видео)

In Живот

Видео со сите настани кои се одржаа во Битола 2019 година, во чест на 3000 депортирани Евреи од Битола во Треблинка, во 1943 година. Слава им!

 

Изработено од Creative Production Битола.

You may also read!

Странците во Германија се помалку платени од Германците

Иако имаат исти квалификации и работат иста работа, странците во Германија по правило имаат помала плата од Германците, а

Read More...

Стипендии за студирање во Франција

Конкурсот е отворен за кандидати кои се заинтересирани да следат студии во Франција, на ниво Мастер или Докторат. Стипендијата ги покрива

Read More...

Kонкурс за Интеруниверзитетски магистерски студии по дипломатија и меѓународни односи

Амбасадата на Кралство Шпанија во Скопје информира дека Министерството за надворешни работи и соработка на Кралството Шпанија објави конкурс

Read More...

Mobile Sliding Menu