Краен рок за поднесување предлог проекти, Европска Комисија!

In Конкурси, Образование
Loading...

Поднесување апликации за клучна акција КА347

Согласно известувањето на Национачната агенција за европски развојни програми на РМ, поднесувањето на апликации од Клучната Акција 347 за рокот 04.10.2017 година исклучиво ќе биде пристапно преку веб платформа овозможена од Европската комисија. За разлика од сите останати апликации, во КА347 од следниот рок пристапот до апликациската форма ќе биде достапна преку следниов линк:

https://webgate.ec.europa.eu/web-eforms/

 

За апликантите од Р. Македонија кои сакаат да бидат координатори на проектите и да ги искористат средствата достапни од третиот рок (04.10.2017) преку НА од Македонија, при пополнување на апликацијата треба да ја изберат МК01 за да може да биде земена во предвид при проверка и евалуација на поднесената апликација.

 

Во врска со детали за пополнување на апликацијата достапни се во следниов водич наменет за веб апликацијата на овој линк.

 

За дополнителна помош во врска со начинот на аплицирање Ве молиме обратете се до Националната агецнија за европски образовни програми и мобилност (info@na.org.mk).

Loading...

You may also read!

Од тука може да ја симнете апликацијата МојДДВ

Денеска стартува проектот „Мој ДДВ“, со кој се предвидува поврат на ДДВ од 15 проценти. Преку оваа мерка, според најавите

Read More...

Три калуѓерки заработиле скоро милион евра од марихуана (Галерија)

Целиот проект го започнале пред седум години со само 12 билки, пренесува Klix.ba. Тие тврдат дека со своите производи успеале

Read More...

Вакцините и аутизмот немаат апсолутно никаква поврзаност, тврди уште една голема студија

Новата голема студија спроведена во Данска, не открила поврзаност меѓу вакцинирање против мали сипаници, заушки и рубеола и развој

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu