Кои професори добија финансиски средства за објавени трудови во списанија со импакт фактор?

In Конкурси

Во продолжение Ви го презентираме списокот

Advertisement
на домашни професори/научници кои од страна на Министерството за образование и наука добија финансиски средства за финансирање на трошоци за објавување на трудови во списанија со импакт фактор за 2018 година.

Список на професори

Извор: МОН

You may also read!

Иста држава, различни аршини! По кој критериум еден редовен професор добива 36.000, а друг 122.000 ден. плата?

Има огромни разлики меѓу платите на вработените на јавните универзитети, кои, пак, се финансирани нетранспарентно, немаат усогласени правилници со

Read More...

Од тука може да ја симнете апликацијата МојДДВ

Денеска стартува проектот „Мој ДДВ“, со кој се предвидува поврат на ДДВ од 15 проценти. Преку оваа мерка, според најавите

Read More...

Три калуѓерки заработиле скоро милион евра од марихуана (Галерија)

Целиот проект го започнале пред седум години со само 12 билки, пренесува Klix.ba. Тие тврдат дека со своите производи успеале

Read More...

Mobile Sliding Menu