Запишете се на факултет, последен уписен рок за академската 2017/18! Датуми по универзитети!

In Конкурси, Образование

На универзитетот “Св.

Advertisement
Кирил и Методиј” – Скопје, третиот уписен рок за пријавување е 15.09.2017 година и Запишување на кандидатите на 18.09.2017 година.

 

 

На универзитетот “Св. Климент Охридски” – Битола, третиот уписен рок за пријавување е 14.09.2017 година, Објавување на прелиминарна ранг листа на 15.09.2017 година, Објавување на конечна ранг листа е на 19.09.2017 година и запишување на кандидатите на 20.09.2017 година.

 

На универзитетот “Гоце Делчев” – Штип, третиот уписен рок за пријавување е 04 и 05.09.2017 година, Објавување на прелиминарна ранг листа на 11.09.2017 година, Објавување на конечна ранг листа е на 13.09.2017 година, и Запишување на кандидатите на 14 и 15.09.2017 година.

 

 

 

 

 

You may also read!

Резултати од конкурс за стипендии за студенти на додипломски студии за академска 2019/20 година

Прва група Список на студенти кои им се доделува стипендии од Прва група Листа на одбиени апликанти Договор за стипендија   Втора група Стипендии врз

Read More...

Кои професори добија финансиски средства за објавени трудови во списанија со импакт фактор?

Во продолжение Ви го презентираме списокот на домашни професори/научници кои од страна на Министерството за образование и наука добија

Read More...

Реакција на НАкС за повикот од ректорите да се формира синдикат за вработените во високото образование

Независниот академски синдикат (НАкС) денеска реагираше на барањето од ректорите на УКИМ и УКЛО да се формира синдикат на

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu