Бесплатни еднодневни излети за основците

In Основно образование
Advertisement
Како што објави општина Карпош, од денеска па се до крајот на овој месец, основците од прво до седмо одделение од десетте училишта, ќе посетат едукативен еднодневен излет на две локации и тоа Кучково и Пеленица-Драчево.

Ексурзиите кои ќе бидат пропратени со наставници-водичи, ќе ги посетат околу 4.365 ученика. Овие пролетни излети се дел од Програмата за образование за 2017 година.

You may also read!

Резултати од конкурс за стипендии за студенти на додипломски студии за академска 2019/20 година

Прва група Список на студенти кои им се доделува стипендии од Прва група Листа на одбиени апликанти Договор за стипендија   Втора група Стипендии врз

Read More...

Кои професори добија финансиски средства за објавени трудови во списанија со импакт фактор?

Во продолжение Ви го презентираме списокот на домашни професори/научници кои од страна на Министерството за образование и наука добија

Read More...

Реакција на НАкС за повикот од ректорите да се формира синдикат за вработените во високото образование

Независниот академски синдикат (НАкС) денеска реагираше на барањето од ректорите на УКИМ и УКЛО да се формира синдикат на

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu