AllВисоко образованиеКонкурсиКУРСЕВИОсновно образованиеСредно образование

Кои фирми победија на натпреварот за почист воздух?

Избрани се петте иновативни компании што понудија технолошки решенија за намалување на загадувањето на воздухот во урбаните средини во

Read More...

Mobile Sliding Menu